OVER MAGGY'S SALONS

TOONZAAL AKTIE: 20% EXTRA KORTING OP ALLE TOONZAALMODELLEN


Maggy’s Salons in Sint-Katelijne-Waver is en blijft de zetelspecialist in de regio. Al vele jaren biedt Maggy’s Salons een heel mooi aanbod aan salons, in verschillende stijlen, materialen en kleuren en voor elk budget.
U kunt rustig rondkijken in de ruime toonzaal waar veel salons getoond worden zodat u optimaal kunt kiezen en vergelijken. Het is altijd heerlijk om onderuit te zakken in een comfortabele zetel. Het zitcomfort moet goed zijn, onze zetelspecialisten helpen u graag op weg met een persoonlijk advies. Want onder meer de lengte, het lichaamsgewicht en uw favoriete houding spelen een rol. Maar het oog wil ook wat! Bij Maggy’s Salons kunt u terecht voor echte klassiekers, maar ook voor tijdloos Italiaanse ontwerpen. Met bijpassende kussens en een leuk tapijtje maakt u er een heerlijke knusse oase van! Nieuw zijn onze relax fauteuils met 5 jaar garantie.

NU OOK BOXSPRINGS

Jawel, Maggy's Salons biedt nu ook boxsprings aan onze gekende scherpe prijzen. Je hebt keuze uit verschillende kleuren, afmetingen en lederlook of stof. De basiskleur in lederlook op 180cm breed is zelfs op voorraad. Laat deze unieke aanbieding dus niet liggen en kom meteen proefliggen in onze toonzaal.Je vindt ons schuin tegenover Van Gastel op de Mechelsesteenweg 167 te Sint-Katelijne-Waver

We zijn elke dag open van 10u tot 18u, ook op zondag.
Maggy's Salons

Mechelsesteenweg 167
2860 Sint-Katelijne-Waver
Tel.: 015 55 38 63

E-mail: info@maggys.be